Voordelige karatelessen bij Nishi dojo in Zaandam

Zaandam- Vandaag is de eerste dag de start van een nieuw sportjaar! Gedurende alweer 35 jaar worden er in Zaandam 2 x per week karatelessen gegeven.

De vereniging W.D.T. verzorgt in haar dojo, Nishi-dojo tegen minimale kosten de lessen welke plaatsvinden in Gymlokaal basisschool, Noorderven 8, 1504 AL Zaandam. De kosten voor Junioren zijn 10 euro en senioren betalen 20 euro per maand. De kosten kunnen zo laag gehouden worden omdat karate instructeurs pro deo hun medewerking verlenen. Genwakai Karate Do onderscheid zich door het gedisciplineerd beoefenen van deze Full contact stijl. Hierdoor zijn alle deelnemers, man en vrouw, jong of oud, instaat om het karate tot op een hoog niveau te beoefenen.
Op verzoek van leden worden er in de dojo specifiek aanvullende zelfverdediging-sessies gegeven om een weerbare houding te creëren, helaas noodzakelijk in onze maatschappij.
Denk aan zaken als pesten op scholen en werk.

De leden van Nishi dojo kunnen gradueren en deelnemen aan de trainingskampen en toernooien die georganiseerd worden door de stichting: “Nippon Karatedo Genwakai Holland”.
Als lid van de stichting kunnen trainingsbenodigdheden, specifiek voor ons karate, met korting aangeschaft worden. De stichting is opgericht zonder winst oogmerk om het beoefenen te stimuleren van het Genwakai Karate Do. Het trainingskamp 2022 werd dit jaar van 17,18 en 19 juni, werd van vrijdagavond tot zondagmiddag (3 dagen inclusief 2 overnachtingen en maaltijden) voor 85 deelnemers georganiseerd door de stichting voor een bijdrage van 85 euro. De lessen staan onder auspiciën van Shihan Jan J. Schoen, hoofdinstructeur Genwakai
Karate Do en 5e dan.

Op de foto: Instructeurs Mathijs Maijer en Frank ter Beek van karateschool Nishi dojo