Wormersports gaat door: Speeldata 16,17,18 juni en inschrijven kan vanaf 1 april 2022

Wormer- Goed nieuws voor inwoners van en rondom Wormer want het Wormersports beach events gaat dit jaar door. Het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer verandert van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juni tot een groot strand. Sportliefhebbers kunnen er tijdens het vijfde WormerSports Beach Event naar hartenlust hun favoriete sport uitoefenen
Het evenement werd voor het laatst georganiseerd in 2019. Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 april. Op het beachveld kan worden deelgenomen aan beachvolleybal, beachtennis en beachvoetbal.

Intussen is de stichting weer druk bezig met de voorbereidingen voor dit jaar, want de vrijwilligers zijn blij om eindelijk weer een echt feest te kunnen organiseren! Compleet met onscherpe foto’s en schrale bierlucht. Uiteraard na alle sportieve activiteit. En binnenkort hoopt de organisatie meer te vertellen over sponsoring, inschrijven en alles wat er nog meer in petto is. Maar voor nu is het vooral belangrijk om donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022 vrij te houden. En dat je op zondag 19 juni geen belangrijke afspraken hebt. Om even bij te komen!

Stichting WormerSports is opgericht om sociale verbinding in Wormerland te bevorderen door middel van sport, spel en vermaak. Ze omarmen een uniek concept dat sport en spel verbindt aan ontspanning en plezier. Het doel is de voordelen van sport en spel te combineren met een sociaal evenement. Dat doen ze door nauw samen te werken met sportverenigingen. Die hebben immers de kennis en het netwerk om met name de sport te promoten en- belangrijker- goed georganiseerde toernooien aan te bieden.

Om zoveel mogelijk mensen erbij te betrekken en daarmee de sport te benadrukken organiseren ze naast het sportevenement een “sociale en culturele omlijsting”. Gedurende het toernooi zullen deze activiteiten plaatsvinden.

Het motto is: “Sociale verbinding door sport en vermaak”. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.wormersports.nl en de facebook pagina.