Zakenseizoen begint met Olympisch goud-winnaar Mark Tuitert als gastspreker

Zaanstad – Met de gezamenlijke kick-off zakenmeeting van De Maatschappij Zaanstreek-Waterland en de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner begint op 2 september het nieuwe Zaanse zakenseizoen.

De inspirerende bijeenkomst wordt gehouden bij Artzaanstad en heeft als spreker Olympisch goud-winnaar Mark Tuitert. Hij doet dat onder de titel ‘Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht’.

‘Zoek je grenzen op’

Mark Tuitert startte de succesvolle ‘Drive’ podcast en schreef het boek ‘Drive: train je stoïcijnse mindset’. De winnaar van Olympisch goud zette na zijn topsportcarrie`re het bedrijf First Energy Gum op, werd trainer bij Fitchannel en succesvol spreker.

Mark deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. ‘Met DRIVE haal jij je doelen met de juiste mentale balans! Zoek je eigen grenzen op.‘

Aanmelden

Het nieuwe zakenseizoen goed beginnen? Meld je dan gelijk aan via: www.ticketkantoor.nl/shop/dekick-off De kosten zijn 25 euro p.p., inclusief heerlijk eten en drankjes. Artzaanstad vind je op de Grote Hulzen 11 op het Hembrugterrein in Zaandam. De meeting begint om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Los van het programma is er altijd ruimte om te netwerken.

Olympisch goud-winnaar Mark Tuitert. (Foto: aangeleverd)