Zet jouw lokale held in het zonnetje: Rubriek ‘Sterrenteam’ in Zaans Stadsblad van uitgeverij RODI

Zaanstad – WK-liefhebbers opgelet. Binnenkort schittert het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal in Qatar. Een echt sterrenteam dat ons – waarschijnlijk – naar de finish brengt. Er zijn ook lokale helden die een plekje in de spotlight verdienen. Dat gaan we doen in de rubriek ‘Sterrenteam’. En dat hoeven zeker geen voetballers te zijn, maar leuke mensen die de wereld met hun aanwezigheid een stukje mooier maken. De lokale gratis huis aan huiskrant het Zaans Stadsblad van uitgeverij RODI doet een leuke oproep die SportinZaanstad.nl graag kracht wil bijzetten.

Wie wil jij in het Zaans Stadsblad in het zonnetje zetten? Denk aan: de geweldige conciërge op school, de topvrijwilliger van jouw sportclub, die lieve vriend(in) die voor je kookt als je hard hebt gewerkt, de buurman die de vuilnisbak altijd even naar je terugbrengt, die ene lieve oppas, die leuke collega waar je altijd mee kunt lachen of je lieve moeder die de hond uitlaat als je het druk hebt.

Aanmelden

Ken jij iemand die het verdient om in de rubriek ‘Sterrenteam’ in het Zaans Stadsblad te schitteren? Stuur dan een mailtje naar redactiezaan@rodi.nl met als onderwerp Sterrenteam. Vertel in deze mail wie het verdient om in de spotlight gezet te worden en waarom. Vergeet ook de foto niet (jpg). Wie weet schittert hij of zij straks in de 70.000 kranten die RODI MEDIA wekelijks drukt. Let op: geef zo snel mogelijk je lokale held door. Aanmelden kan tot en met vrijdag 4 november.