Zeventien bekers mooie afsluiting van seizoen Lycurgus-Hygiëa

Krommenie – Het afgelopen weekend ging de hele selectieturnen van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa naar Monnickendam om deel te nemen aan de Springwedstrijden. Na afloopt ging de selectie naar huis met maar liefst zeventien bekers.

Deze wedstrijd is anders dan de normale competitie omdat bij deze wedstrijd alle verenigingen teams mogen samenstellen om aan de verschillende onderdelen deel te nemen. Er kan gekozen worden uit de lange mat, trampoline, kast en tumblingbaan. Voor de jongste deelnemers van Lycurgus-Hygiëa  was het leuk om te zien hoe de senioren presteerden. Vol bewondering werd naar de gecombineerde sprongenseries en salto’s van de dames en heren gekeken, terwijl de senioren de jongste deelneemsters werden aangemoedigd door de senioren.

Dat er ook aan het einde van het seizoen nog goed getraind wordt, werd duidelijk toen bijna alle groepen op de banken als medaillewinnaar stonden en Lycurgus-Hygiëa  aan het einde uitgeroepen werd tot overall winnende vereniging. Tevreden ging de selectie met zeventien bekers terug naar Krommenie.

Zie ook www.lh-gymnastiek.nl

Het seizoen zit erop voor de meiden.
Foto: (aangeleverd)- Zeventien bekers voor Lycurgus-Hygiëa.