Zomerschaakseizoen bij Zsc Saende opent zaterdag met simultaan tegen Eric Bark

Zaandam – In de maanden juni en juli opent Boko Biljart- en Denksportcentrum, Kraakstraat 42 iedere zaterdag haar deuren van 12.00 tot 17.00 uur voor het spelen van het edele schaakspel. 

Schaakclub ZSC-Saende houdt dan diverse schaakactiviteiten en nodigt alle schaakliefhebbers in de Zaanstreek uit om mee te doen aan een toernooitje of om gewoon een potje vrij schaken.

Het zomerschaakseizoen wordt feestelijk geopend op zaterdag 4 juni. Om 13.00 uur is er een Schaaksimultaan door de sterke Zaanse schaker Eric Bark. Ben jij die enthousiaste huisschaker, die online al aardig partij weet te geven? Dit is je kans om in levende lijve je krachten te meten achter een echt schaakbord! Deelname is gratis.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: secretaris@zsc-saende.nl.

Raadpleeg de agenda op de website van ZSC-Saende voor de overig activiteiten op de zaterdagen in juni en juli. Zie: http://www.zsc-saende.nl/

Foto aangeleverd: links meervoudig clubkampioen van Zsc Saende, Eric Bark. Hij is de simultaangever op 4 juni. Rechts internationaal schaakgrootmeester Manuel Bosboom.