Crystal Moritz is er ondersteboven van: '3500 euro aan donaties voor aktie: "Power to Lenn"

Zaanstad- De gulle gevers hebben ervoor gezorgd dat Crystal Moritz tot een bedrag van 3500 euro aan donaties is gekomen. Ze gaf onder andere sporttrainingen via Sportcentrum De Club en voetbalvereniging Blauw Wit. Dit alles voor de aan de SMA spierziekte lijdende Lenn. En daar is de padagogisch medewerkster uit Zaanstad ondersteboven van. De aktie `Power to Lenn` is daarmee dan ook erg geslaagd.
Crystal wil iedereen bedanken voor de medewerking en verklaart zelf: “Ik ben er ondersteboven van en ben super blij met het opgehaalde bedrag met “Power to Lenn”. Iedereen enorm bedankt voor alle donaties, lieve reacties, medeleven en support”.
In het dagelijks leven werkt ze als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf in de Rijp. In haar mailtje stuurde zij een bijzonder verhaal over Lenn van 1 jaar. In januari kregen de ouders van Lenn namelijk te horen dat hij de spierziekte SMA heeft (spinale musculaire atrofie type 2A). Een heftige spierziekte waarbij Lenn uiteindelijk verlamd zal raken.
Om meer aandacht te geven aan deze spierziekte stuurde Crystal een mailtje om een actie op te zetten. Zet je eigen spieren in voor een ander. Vanaf 1 april tot 1 juli gaf Crystal sporttrainingen. Een achtergrond als Personal Trainer heeft zij niet, maar zij zet graag andere mensen aan het werk om zo een mooi bedrag op te halen voor het goede doel, het Princes Beatrix Spierfonds. Dit heeft ze bij Sportcentrum De Club gedaan en bij diverse voetbalclubs werd dit initiatief breed omarmd. Voor minimaal 5 euro kon je een keer meedoen met een training van Crystal. Met een bedrag van in totaal 3500 euro is de aktie als zeer geslaagd ervaren.
Foto onderschrift: Crystal Moritz is er ondersteboven van: een bedrag van 3500 euro verwierf de Zaanse met de donatie aktie `Power To Lenn`