Danny Roos zwaait af na 21 jaar selectie voetbal bij Blauw Wit

Krommenie- Hij is nog altijd fit maar na 21 jaar op niveau voetballen is het nu toch echt tijd om het iets rustiger aan te doen voor cvv Blauw Wit W clubman Danny Roos. Naast zijn drukke werkzaamheden en functie in het bestuur zal Roos volgend seizoen niet meer in de selectie van de Westknollendammers te vinden zijn.
Roos: ‘Na 21 jaar het vlaggenschip van deze prachtige club te hebben gediend is het einde nu echt in zicht. Het einde waar ik al heel lang tegenop kijk maar wat er nu echt is gekomen.
In 21 jaar heb ik alles voorbij zien komen: overwinningen, nederlagen, vreugde, plezier, pijn en verdriet, blijdschap, teleurstellingen, mooie trainingskampen in Italië en Spanje, promoties, degradaties en vooral betrokkenheid. Betrokkenheid van spelers, trainers, maar niet te vergeten de vrijwilligers die er elke week voor zorgen dat wij op zaterdag kunnen doen wat we allemaal zo graag doen: voetballen. In 21 jaar heb ik veel clubs zien komen en zien gaan, maar ook veel spelers zien komen en zien gaan, wat zou het geweldig zijn om nog 1 keer met een deel van die spelers te kunnen spelen, een droom of kan dit misschien nog werkelijkheid worden? Ik verliet de selectie op 8 juli officieel en zwaaide op de FEBO Zaanstad Cup af en speelde mijn laatste wedstrijd voor het vlaggeschip. Maar ik kijk terug op een hele hele mooie tijd, een tijd die ik nooit had willen missen. Het is tijd om plaats te maken voor een bijzonder mooie groep jongens, een groep waar ik, mede wegens de Covid-19 situatie, helaas te weinig mee heb kunnen spelen.’
Komend seizoen gaat Roos de selectie ondersteunen met het plannen van een nieuw buitenlands trainingskamp. Een project dat met de hulp van andere spelers binnen de club, jaren terug van Fake Kleine is overgenomen. Dit project dat de nodige voorbereidingen kent is door de jaren heen verder geprofessionaliseerd. Maar ook bij vergaderingen zal de scheidend selectiespeler nog steeds aanschuiven om te blijven innoveren met zijn geliefde cvv Blauw Wit W.