Delano Snijders staat open voor nieuwe uitdaging en verlaat Ankaraspor

Heemskerk- Delano Snijders is volgend jaar geen coach bij zondag vierdeklasser Ankaraspor. De oud trainer van onder andere rkvv Saenden, Kickers`69 (Leimuiden) , Onze Gezellen (Haarlem) vertrekt uit de hoofdstad. Ondanks dat hij succesvol was bij de vierdeklasser zorgden de omstandigheden ervoor dat hij geen toekomst meer ziet in de turkse club. Aan het begin van het seizoen keerde Delano nog terug in Wormerveer waar hij toen nog tevreden met zijn selectie op het Blauw Wit toernooi aantrad.
Voetbalclub FC Ankarasport is een Nederlandse amateurvoetbalclub opgericht in 2003. De club speelde in de beginjaren onder voetbalvereniging FIT op Sportpark Drieburg, waarna Ankaraspor twee jaar later samenging met AFC Türkgücü en op Sportpark Middenmeer belandde. De vereniging beschikt over een ledenbestand van ongeveer 275 leden, waarvan 80 procent van Turkse afkomst is. De huidige voorzitter Hayati Kulaksiz is op 16-jarige leeftijd in 1985 uit Ankara naar Nederland gekomen om hier werk te zoeken. In 1994 vond hij dat in het magazijn van Albert Heyn in Zaandam.
Het eerste elftal komt uit in de vierdeklasse zondag en speelt na wat omzwervingen inmiddels op Sportpark Middenmeer in Amsterdam Oost. Gelegen vlakbij zijn werkgever Parkstad waar hij een drukke baan bezit en daarmee momenteel genoeg om handen heeft. Vervelen zal Snijders zich niet maar het liefst blijft hij actief in de voetballerij en zal er ongetwijfeld weer iets op het pad komen.
Net als bij vele voetbalverenigingen gooiden de corona perikelen roet in het eten want een aantal sponsoren trok zich terug met als gevolg dat ook een aantal goede spelers eieren voor hun geld kozen.