EK uitzending aflevering 12 van Sport in Zaanstad

Zaanstad– Op de dag dat het EK voetbal van start gaat mag het programma ‘Sport In Zaanstad’ natuurlijk niet ontbreken. Om ons heen kleurt niet alleen de streek oranje, ook de collegae media doen dat. Vandaar dat ‘Sport In Zaanstad’ volgende week de kleur ORANJE zal promoten. In deze uitzending te gast de wethouder sport Gerard Slegers, de nieuwe ZV De Ham herentrainer Ruud Plouvier én een samenvatting van de gewonnen bekerfinale van de ZV De Zaan dames.
Voor de wethouder zijn er talrijke zaken die zijn aandacht vragen. Neem het ontwikkelen van sportpark Hoornseveld, hoe sterk zijn de Zaanse clubs om corona te overleven en ook het jaarlijkse Sportgala waar de kampioenen gehuldigd worden. Maar zijn die kampioenen er wel en misschien dienen wel meer mensen aandacht te krijgen.
Voor Leiderdorper Ruud Plouvier wacht bij ZV De Ham een mooie taak als trainer van de herenselectie. De ervaren trainer (toe aan zijn 35e seizoen) is de gedrevenheid groot. Hij heeft kennis gemaakt met de selectie.
In diezelfde aflevering 12 van Sport in Zaanstad natuurlijk ook veel voetbal en zal het over het EK voetbal gaan. In de uitzending die vanaf vrijdag 18 juni te zien zal zijn, komen John Rep, Zanger Benjamin en ook Henk Evenblij voorbij. We kunnen jullie verklappen dat er weer gespreksstof genoeg zal zijn.
De samenvatting van de waterpolobekerfinale mag niet ontbreken. Misschien dat de dames van ZV De Zaan straks nog op het stadhuis een huldiging mogen gaan ervaren?
De uitzendingen zijn te vinden op het youtube kantaal van Sport in Zaanstad maar staan ook vermeld op de websites van www.voetbalinzaanstad.nl en www.sportinzaanstad.nl
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op rtvzaanstreek.nl te volgen.