Geef je op voor de Saense Football Clinics bij Zaandijk

Zaandijk- Ook deze zomer zijn er weer geweldige clinics bij ZVV Zaandijk. Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar beloofd het weer een groot feest te worden. Drie woensdagen achter elkaar, op 4, 11 en 18 augustus van 16:00 tot 19:00 staat de Saense Football Clinics op het programma. Het beloofd een nog leuker, groter en plezieriger feest te worden met diverse verrassingen.
De selectiespelers en trainers van ZVV Zaandijk staan weer voor je klaar om te gekke trainingen te geven. Aanmelden kan via op de site van de voetbalclub via https://zvvzaandijk.nl/sfc Op de vernieuwde velden zal het een flink spectakel gaan worden. Met diverse leuke voetbalattracties en in de pauze`s genoeg te drinken. Ook zijn er wat gezonde fruitmomenten maar natuurlijk krijgt iedereen ook een soort van snack.
De Saense Football Clinics is het jaarlijks terugkerend evenement van ZVV Zaandijk. Dit jaar is het een sportzomer en daarom pakken ze in Zaandijk nog groter uit voor alle kinderen uit de regio. En de kosten zijn slechts 2,50 voor leden en 5 euro voor niet leden. En dat is inclusief eten en drinken.
Tientallen trainers en selectiespelers staan klaar om iedereen kennis te laten maken met voetbal en andere leuke sporten. Het programma is als volgt:
16:00 Gezamenlijke warming-up
16:30 Start voetbalclinics
17:30 Gezamenlijk eten
18:00 Start Sport & Spel activiteiten
19:00 Einde Saense Football Clinics
Handig om te weten is het feit dat de kantine open is en ouders van harte welkom zijn op onder meer het vernieuwde buitenterras. Het beloofd een mooie zomer te worden in Zaandijk. Het complex ligt tegenover de Zaanse Schans. Per adres: Diederik Sonoyweg 20, 1509 BR Zaandam.