Jordi van Beek bezig aan laatste seizoen Sporting Krommenie: “Na 7 jaar een ander geluid goed voor de groep”


Krommenie- De in Assendelft woonachtige voetbaltrainer Jordi van Beek heeft zondag derdeklasser Sporting Krommenie donderdagavond laten weten de voetbalclub na zeven jaar te gaan verlaten.

,,Goed voor de groep een ander geluid te hebben. Afgelopen jaren ben ik een paar keer gepolst door andere clubs maar dat was toen niet aan de orde. Ik zie wel of en wat er binnenkort op mijn pad komt. Het is geen moetje voor mij. Anders is een jaar geen club hebben ook wel eens lekker want ik heb een drukke baan en een gezin”, geeft de oefenmeester aan.

De voetbaltrainer kwam in 2017 destijds over van sv Kadoelen en was in Krommenie de opvolger van de Zaandamse voetbaltrainer Patrick Huisman. Ook die voetbaltrainer gaf deze week te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en gaf aan bezig te zijn aan het laatste seizoen bij zaterdag 4e klasser ZCFC.

Van Beek ging in 2017 aan de slag bij de club. Twee jaar later promoveerde Sporting Krommenie in 2019 naar de derde klasse. Van Beek kende de club toen al want zijn kinderen voetballen bij de club. Dus van een echt afscheid is ook weer geen sprake. Van Beek heeft momenteel nog geen aanbiedingen gehad en is nog niet met een club in gesprek maar staat daar absoluut voor open.

Momenteel bekleedt Sporting Krommenie de 9e plek in de zondag 3e klasse-B. Zondag gaan de Krommenieërs op bezoek bij vv Bergen.Source link