Jubileum vv Jisp 90 jaar in aantocht: Festiviteiten programma bekend.


Jisp- Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2023 viert vv Jisp haar 90 jarig bestaan. Afgelopen zaterdag werd het seizoen feestelijk afgesloten en werd er een voorproefje genomen op de aankomende festiviteiten.

Clubmannen Jan Koene en Marcel Blank zullen in het feestweekend beide een team voormalig spelers en huidige selectie spelers coachen. Afgelopen zaterdag 20 mei, na afloop van het duel vv Jisp- dta Fortius (1-4) werd hiervoor de loting verricht.

Doordat vv Jisp vorige week zaterdag in Purmerend een knappe zege (3-4) bij de Wherevogels boekte had de club nog zicht op de nacompetitie. Afgelopen zaterdag bleek het helaas de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen te zijn. Het duel tegen DTA Fortius ging met 1-4 verloren.

Na de wedstrijd was er de bekendmaking van de opbrengst van de paas (sponsor)activiteiten en vond de loting voor “The Battle” Koene tegen Blank plaats. Met deze loting werden de teams samengesteld die de oud trainers gaan coachen tijdens de viering van het 90 jarig bestaan. Dit alles met live muziek van Benjamin van de Logt.Source link