Kaartverkoop Youth League: AZ – Eintracht Frankfurt


Wedstrijd wordt over één duel beslist

Alkmaar/Zaanstreek- AZ neemt het woensdag 8 februari in de UEFA Youth League op tegen Eintracht Frankfurt. Deze wedstrijd wordt over één duel beslist. De aftrap op het AFAS Trainingscomplex is om 18:00 uur. Voor dit affiche moet je in het bezit zijn van een wedstrijdkaart. 

AZ schakelde in de UEFA Youth League eerder Shamrock Rovers FC en Rode Ster Belgrado uit. Eintracht Frankfurt is de laatste horde in het bereiken van de hoofdfase van het toernooi. Waar het bij de vorige rondes om een thuis- en uitduel ging, wordt de ontmoeting met de Duitsers over één wedstrijd beslist.

Losse verkoop
Voor deze wedstrijd is er sprake van een vrije verkoop. Je kunt deze 
online of via het AZ Fancentrum een onbeperkt aantal kaarten kopen. Voor de aanschaf hiervan heb je geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig. Een kaartje kost €3. 

Kaartverkoop
Door hier te klikken ga je direct naar de online kaartverkoop. Het is tot en met 8 februari 15:00 uur mogelijk kaarten te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk deze vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd aan de stadionkassa van het AFAS Trainingscomplex te kopen (betaling per pintransactie).

Source link