Kampioenen! Taart voor de zaalvoetballers van FC Zaanstreek jo15-2


Wormer- In de sporthal van Wormer werd de jo15-2 van FC Zaanstreek kampioen. Vorige week was het al de beurt aan de jo15-1 maar nu is ook de jo15-2 niet meer in te halen voor de rest van de poulegenoten. FC Zaanstreek rekende af met Hovocubo jo15-2, won met 9-3 en kon daardoor na afloop aan de gebak.

De jonge zaalvoetballers hebben achttien punten uit 6 duels gehaald en bleken een te sterke tegenstander voor Kolping Boys jo15-2, Hovocubo jo15-2, Hovocubo mo15-1, zvv Nieuweboer jo15-1. Alle wedstrijden gingen ruim gewonnen, zo ook de meest recente afgelopen woensdag 30 november tegen het Hoornse Hovocubo. In de tweede helft ging de ploeg erop en erover en wist het met 9-3 te winnen.

De Zaankanters spelen in 2022 nog twee duels. De ploeg van coaches Regina Berendse en Rik van de Werd moeten nog op bezoek bij Kolping Boys en spelen thuis nog tegen Hovocubo mo15-1. De kampioenstaart ging er na afloop dan ook in als zoete koek. De speciaal vervaardigde taart van Lex Brakenhoff nam gretig aftrek. Mannen gefeliciteerd met de titel.Source link