Laatste aflevering van Sport in Zaanstad van voor de zomer in de maak, na de zomer weer meer!

Zaanstad- De laatste aflevering van het voorjaar van Sport in Zaanstad staat voor de deur. Het gaat om aflevering 14 die vanaf vrijdag 2 juli te zien zal zijn op de inmiddels bekende kanalen. De EK voetbalvoorspellingen uit de vorige uitzending hebben we geschrapt. Snel vergeten zullen we maar zeggen. De bond gaat De Boer op voor een echte coach. Gelukkig hebben we een Max, een Mathieu en ongetwijfeld nog tal van andere sportkanjers die maken dat het Oranje nog wel even blijft hangen in het zomerse straatbeeld.
In deze laatste aflevering van dit seizoen een drietal gasten. De meer dan getalenteerde voetballers Arsenio Dihalu en Darryl Baly . En met de Tour de France helder op ons netvlies mag wielerambassadeur Gerrie Hulsing beslist niet ontbreken. Qua voetbal zijn we blij dat er weer gespeeld mag en gaat worden. De loting van de Zaanstad Cup zal daarom niet ontbreken.
Gewoon kijken dus want het is weer zeer de moeite waard.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op rtvzaanstreek.nl en zal ook op youtube via de websites voetbalinzaanstad.nl en sportinzaanstad.nl te zien zijn. Het programma Sport In Zaanstad is een samenwerkingsverband tussen het concept: Voetbal in Zaanstad en Sport in Zaanstad en RTVZaanstreek.