Liveblog: Het EK gaat beginnen

Zaanstad- Welkom bij de liveblog van VIZ Voetbal In Zaanstad. Wij houden je hier op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten rondom het EK in onze regio. Even iets anders dan corona op TV. Terwijl steeds meer mensen zijn gevaccineerd en het weer gaat over vakantiezaken, voetbal en het mooie weer houdt de redactie jou op de hoogte van de Oranjekoorts te nu echt is losgebarsten.
11 juni- 10:00 In Krommenie is de EK bal op een speciale voetbalzuil al gesignaleerd. De fraaie Adidas bal met mooie kleuren zal als vaste speelbal voor de wedstrijden worden gebruikt.

11 juni: 10:26 Diverse oranjestraten zijn spontaan ontstaan, onder andere in de Vioolstraat in Koog aan de Zaan. Vanmorgen kregen we deze gezellige foto van een bewoner van de straat ingezonden.
 
11 juni 10:32 Wie in de Zaanse Wijk Westerwatering doet er mee aan de EK buurtpoule
ek voetbal oranje 2021
11 juni 10:34 Deze keeper van zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek speelt tijdens het EK zijn wedstrijden in oranje keepershirt

11 juni: 11:07 Woensdag 18 juni zal Henk Evenblij, de nazaat van Oranje te zien zijn in de aflevering Sport in Zaanstad. Hij heeft zeer interessant voetbalnieuws en ook wat EK wist je datjes.