`Na corona weer voetbal` Koppie Bar Toernooi bij vv Assendelft

Assendelft-  U kunt de agenda er weer bij pakken want op vrijdag 27 en zondag 29 augustus wordt op het complex van v.v. Assendelf het traditionele Koppie Bar Tournooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Na een jaar van afwezigheid zal dit gezellige voetbaltoernooi weer georganiseerd gaan worden. Dit keer met toeschouwers en een geopende en vernieuwde kantine bij vv Assendelft.
De actieve organisatie heeft dit jaar voor de tweede keer liefst zes deelnemende clubs gecontracteerd; dat zijn Sporting Krommenie, rkvv Saenden , SVA, ODIN’59 2, KFC en gastheer vv Assendelft. Qua niveau ontlopen de teams elkaar weinig. Na 1,5 jaar “Corona stilstand” zal moeten blijken hoe de selecties van de deelnemende verenigingen zich hebben ontwikkeld en of zij zich staande hebben gehouden. Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2021 te winnen.
Het programma voor alle drie de wedstrijden op vrijdagavond 27 augustus aanvang 19,30 uur: vv Assendelft- SVA,  KFC- Sporting Krommenie, rkvv Saenden- ODIN’59 2. Na deze wedstrijden staan in de vernieuwde Kantine “de Delfhoek” D.J. Han Holland en zanger Jos de Ruijter present voor de sfeer en muziek. Zondag 26 augustus om 13,30 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld. In het voorprogramma om 11,00 uur spelen de dames van vv Assendelft en rkvv Saenden tegen elkaar. Daarna om 12,30 uur is er Walking Football, om 14,00 uur wordt er vervolgens een wedstrijd gespeeld tussen vv Assendelft 4 en Sporting Krommenie 4.
De scheidsrechters van het Koppie Bar Tournooi zijn de heren Michel de Waal , Dennis Oldenburg en Rob Gertgens ,die allen in het hogere segment van de KNVB actief zijn. Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm-en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters, gesponsord door Koppie-Bar. Ook live muziek met “Acoustic Twins” ontbreekt niet op het Koppie Bar Tournooi, waar het altijd gezellig is. Toeschouwers zijn weer welkom op dit altijd sportieve en aantrekkelijke voetbaltournooi bij v.v. Assendelft, gesponsord door de bekende Koppie Bar uit Assendelft. Net als voorgaande jaren zal voetbalinzaanstad.nl op dit toernooi aanwezig zijn om wat foto`s en verslag uit te brengen van de wedstrijden in de voorbereiding.