Patrick Huisman en ZCFC na lopende seizoen uit elkaar


Zaandam- Hoewel nog vroeg in het seizoen weet voetbalvereniging ZCFC al dat het voor komend seizoen op zoek moet naar een opvolger voor huidig trainer Patrick Huisman.

In januari 2022 maakte de club bekend dat Huisman de seizoen 2022-2023 trainer van het Zaanse Oranje zou worden. Huisman kwam over van FC Zaandam en was bij ‘Zet’ de opvolger van Willem Zeijlmans. 

Voorzitter Martijn Jonker omschreef hem eerder als een trainer met ontzettend veel ervaring en die bovendien bewezen heeft dat hij ook jeugd kan inpassen. 

Dinsdagavond is er een gesprek geweest tussen technisch manager Ron Karreman en Patrick Huisman waarin laatstgenoemde aangaf in zijn tweede seizoen bij de club van de Kalverhoek toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. 

“Zo’n mededeling kun je beter te vroeg dan te laat krijgen” stelt Karreman die uitermate goed te spreken is over de trainer. Huisman laat weten nog geen andere club te hebben en rustig uitkijkt naar het vervolg. “Laten we het mooi afsluiten. Kampioen worden zal lastig worden, maar iets stijgen op de ranglijst moet mogelijk zijn” is de opinie van Karreman.

bron: rodi.nlSource link