Prachtige veiling als prima steun voor internationaal toernooi in Wormerveer


Wormerveer- Richting Hemelvaartsdag is het binnen en buiten bij voetbalvereniging Fortuna Wormerveer altijd spannend. Dat is al jaren de dag dat de Europese – en regionale (top)jeugdploegen naar het Watering complex komen. Gelukkig kunnen ze in Wormerveer dit jaar weer zonder beperkingen gaan genieten van een ongetwijfeld geweldig toernooi.

Om te zorgen voor voldoende budget bij het organiseren van dit wereldberoemde toernooi zijn een aantal acties op touw gezet. De eerste was natuurlijk de enorm geslaagde verkoop van prachtige lampen vanuit de Yellow Cab. Wekenlang werden er aan de lopende band de prachtigste lampen aan de man/vrouw gebracht.

Een tweede actie was een unieke veiling. Zondagmiddag- na afloop van het duel Fortuna Wormerveer-Vitesse`22 werd deze gehouden na afloop van de met 2-1 gewonnen wedstrijd van het zondagse vlaggenschip. En wees eerlijk: als je wint voel je je toch net even vrijer en biedt je wat makkelijker op items dan wanneer je een zuur verlies moet verwerken.

In de maanden voorafgaand werd er door tal van mensen keihard gewerkt om de veiling tot een succes te laten worden. En hoe mooi was het deze middag! Liefst 31 prachtige items gingen ter veiling en dankzij beide veilingmeesters liepen de biedingen (lees bedragen) flink op. Een prima gevuld clubgebouw leverde een prima ambiance op en gaande de veiling steef niet alleen de sfeer tot grote hoogte.

Alle kavels (want zo heet dan nu eenmaal) werden aan de man gebracht en uiteindelijk zal er een prachtig bedrag worden geschonken aan de organisatie van het alom bekende jeugdtoernooi.

Langs deze weg een woord van dank aan allen betrokken bij de organisatie, maar ook aan alle mensen in de zaal en hun enthousiaste biedingen.

Wat een spektakel was dat zondagmiddag. Natuurlijk de winst van Heren 1, maar beslist ook de unieke veiling in ons clubgebouw. Na alle geweldige biedingen was het voor de organisatie nog flink wat tellen om te kunnen komen tot een geweldige totaalopbrengst!

De keur aan kavels en enthousiast publiek maakten het voor de beide veiligmeesters ‘redelijk envoudig’ de spullen aan de man en vrouw te brnegen. En als je dan je oog hebt laten vakllen op een bepaalde kavel wil je heel ver gaan om het mee naar huis te kunnen nemen.

Die ‘hebberigheid’ maakte dat er door Corina, Nellie en Margreet aan het eind evan de rit een prachtige totaalopbengst kon worden gepresenteerd. Het Internationale Jeugdtoernooi op 18 mei aanstaande zal daar extra feestelijk gevierd en gespeeld kunnen gaan worden. 

De totaalscore van de veiling is 3235 euro.

Daarom een groot woord van dank aan alle bieders en uiteindelijke trotse eigenaren van de kavels. De aanwezigen waren geweldig en het bewijs is weer geleverd dat ze in Wormerveer met z’n allen een meer dan hechte club vormen.

Schermafbeelding_2023-04-25_om_09.16.25.pngSource link