Puck Donker blijft Witte Leeuwin


Wormerveer – De kogel is door de (voetbal)kerk. De Wormerveerse Puck Donker zal ook de komende twee seizoenen spelen voor Telstar. De 22-jarige verdedigster heeft tot medio 2025 bijgetekend bij de Witte Leeuwinnen.

Donker was afgelopen jaar een vaste waarde bij Telstar. De verdedigster speelde twintig competitiewedstrijden en ging slechts eenmaal vroegtijdig naar de kant. “Ik ben enorm trots om nog twee jaar voor zo’n mooie club als Telstar uit te mogen komen. Dit spreekt vertrouwen uit. Ik zit onwijs op mijn plek en heb mij dit seizoen zowel voetballend als persoonlijk kunnen ontwikkelen”, geeft Donker aan als zijn met o.a. ondersteuning van het Zaanse bedrijf SportsGen haar handtekening plaatst onder het contract.

De verdedigster, haar loopbaan begonnen bij Fortuna Wormerveer, heeft haar doelstellingen voor komend voetbaljaar duidelijk: “Ik wil mij nog meer ontwikkelen op voetballend en persoonlijk gebied. Dit seizoen heb ik het mooie mogen ervaren om elke wedstrijd te mogen starten en die lijn zou ik zeker door willen zetten. Met de club wil ik een beter resultaat halen dan dit seizoen. We hebben onwijs goede en minder goede wedstrijden gespeeld en ik hoop dat we constanter spel kunnen laten zien”, aldus Donker.
Onlangs nog was Donker samen met haar teamgenoot Dominique Bruinenberg de vrouw die de prijzen uitreikte op het Internationaal Jeugd Toernooi bij Fortuna Wormerveer.Source link