RCZ stelt Sven Talsma aan als nieuwe trainer: vv Assendelft speler stopt met voetballen en volgt Harry Volkers volgend seizoen op.


Zaandam- Zondag 4e klasser RCZ heeft voor het volgende seizoen Sven Talsma aangesteld als nieuwe trainer van haar selectie.

De Racers spelen momenteel in de 3e klasse en draaien daarin verdienstelijk mee. Talsma zal Harrie Volkers opvolgen die aan het eind van dit seizoen stopt. Sven heeft besloten te stoppen met voetballen bij vv Assendelft, dit als gevolg van langdurig blessureleed en wil een andere uitdaging aangaan door het trainersvak op te pakken.

De Assendelfter is in het bezit van de juiste papieren- oefenmeester 2/ Uefa B- en is in het verleden actief geweest als trainer bij de jeugd van Volendam en tevens als privé trainer van Talsma Sports voor jongens die bij diverse BVO’s spelen. Voorzitter André Punt verklaart: “RCZ is een prima uitdaging voor hem en het sluit ook prima aan bij de doelstelling van de club. Het bestuur van de Racers wil graag met een jongere trainer aan de slag die ook qua leeftijd dichterbij de huidige generatie staat. Sven is daarvoor een prima kandidaat en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. Daarnaast groeit de club nog steeds en hoopt het ook de komende jaren spelers vanuit haar eigen jeugd door te zien stromen naar de A selectie.”Source link