Sporting Krommenie slaat andere weg in rondom kantinezaken


Krommenie- Wil jij net als de clubleden Finn Lok en Tim van Os bij dit enthousiaste team horen? Voor op de zondag zoeken ze bij voetbalvereniging Sporting Krommenie nog steeds Kantine Profs. Er liggen dus volop kansen en uitdagingen in Krommenie en niet alleen op sportief vlak.

Dit seizoen is Kim Casalod het hoofd aanspreekpunt van de kantine commissie. De Krommeniese meldt: “Sinds dit seizoen gaan we het anders doen bij de club. Het is tijd voor een nieuwe en frisse wind als het gaat om de kantine bezetting. Want eigenlijk willen we niet meer dat de lasten telkens op de schouders van een aantal mensen komt te liggen en dat zij iedere keer met een tekort aan mensen achter de bar staan. We hebben een aantal enthousiastelingen gevonden en die zijn samen verantwoordelijk en gaan de kantine runnen. En ze krijgen er nog een mooie vergoeding voor ook dus misschien dat er nog wel meer aanmelding zullen verschijnen.”

Personen die in de kantine willen meedraaien kunnen mailen naar kantine@sportingkrommenie.nl, voor meer informatie of een aanmelding. Want in Krommenie zijn ze nog altijd naarstig op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis kunnen draaien op het moment dat er uitval van kantine ‘personeel’ is. Met zijn allen houden ze zo de club gezond en dragen ze hun steentje bij zodat de supporters tijdens de wedstrijden kunnen blijven genieten van een hapje en een drankje.Source link