Voetbalvreugde tijdens Regiocup: Eindelijk weer wedstrijden voor jonge voetballers

Zaanstad- Wat hebben we er lang op moeten wachten. Eindelijk rolde de bal vanmorgen weer eens in wedstrijdverband en kan er afgetrapt worden om de Regiocup. Op vele velden in de Zaanstreek kon er eindelijk weer eens een echte partij voetbal met een echte tegenstander worden gespeeld. En daar genoten honderden voetballers in onze regio volop van. Pure voetbalvreugde en voor vele jonge voetballertjes toch nog een mooie afsluiting voor de maand juni in het verschiet.
Wat hebben we de bal gemist. En elkaar. Lol in de kleedkamer, dollen met elkaar. Een schot in de kruising, een penalty na de wedstrijd. En een ijsje na afloop. Voor veel jeugdploegen tot en met O18 startte op zaterdag 5 juni de KNVB Regiocup. Bekijk het laatste Zaanse voetbalnieuws zoals het programma, uitslagen en standen op www.voetbalinzaanstad.nl De rest moet helaas nog even wachten, maar mag wel weer ‘normaal’ trainen. Wij wensen alle voetballers heel veel succes de aankomende zaterdagen.
Foto’s bijgaand zijn van het duel zvv Zaandijk jo15 tegen vvv Westzaan jo15 (1-6). In Oostzaan streden de junioren van OFC en ZOB tegen elkaar terwijl de jeugdzaalvoetballers van FC Zaanstreek vrijdag avond de weg naar de sporthal wisten te vinden.