Volop genieten tijdens het 1e Zaans Kelderklasse toernooi bij vv Assendelft.


Assendelft- Op 27 mei 2023 vond het historische Zaans Kelderklasse toernooi plaats, waar bier, voetbal en gezelligheid samensmolten. Een selecte groep teams, waaronder Assendelft 6, Assendelft 4, Assendelft 3, SVA 4, SVA 5, SVA 7, SVA zat 2, Sporting Krommenie 4 zat en Sporting Krommenie 2 zat, verzamelden zich met opwinding en vastberadenheid.

Elf spelers per team betraden het veld in een intense strijd van 20 minuten per wedstrijd. Het toernooi was verdeeld in drie poules, met een kwalificatieronde en een finale ronde. Na anderhalf uur van concurrentie, tussen 13:00 en 14:30 uur, volgde een korte pauze. De finale ronde, van 15:00 tot 16:30 uur, bracht opnieuw drie teams samen voor een evenwichtige confrontatie. SVA 7 won het toernooi.

Na afloop van de wedstrijden was het tijd voor ontspanning en genot. Een smakelijke barbecue werd aangestoken, waar geuren van gegrild vlees van Veenboer zich vermengden met gelach en vreugde. De avond werd verder opgeluisterd door het betoverende optreden van Art Kemna, dat de atmosfeer vulde met melodieuze klanken en de feeststemming tot grote hoogten bracht.

Het Zaans Kelderklasse toernooi werd een gedenkwaardig succes, waar deelnemers en toeschouwers volop genoten van het samenkomen van sport, vriendschap en plezier. Dit legendarische evenement zal een jaarlijkse traditie worden, waarbij eenieder reikhalzend uitkijkt naar de volgende editie, met de belofte van nog meer onvergetelijke momenten.Source link