vv Knollendam start met ledenwerving want spelerstekort 1e elftal Andy Huitema dreigt

Oostknollendam- Bij voetbalvereniging vv Knollendam is de selectie van Andy Huitema dun bezaaid. Daarom zouden ze er nog wel wat nieuwe voetballers bij willen. In alle vier de elftallen zijn ze van harte welkom valt te lezen in de KnolKnal van afgelopen week. Bij zowel het eerste elftal (zondag-vierdeklasser) als het 2e, 3e en 4e team kunnen ze talenten volgend seizoen goed gebruiken. Ook voor vriendenteams is volop ruimteen vv Knollendam heeft de sporter veel te bieden.
De bijgaande foto van het sportcomplex van vv Knollendam geeft al aan dat het een omni-club betreft, met voetbal als hoofd-activiteit. Maar ook voor tennis en jeu de boule kan je bij de omnivereniging terecht. Het knusse Knollendam veld is fraai geleden. Aan de rand van het Wormer- en Jisperveld, pal aan de dijk, centraal van het dorp. Met kunstgras, veldverlichting en ruime kleedkamers. En de contributie houden ze in Oostknollendam erg laag. Dat geldt trouwens ook voor de prijzen in het gezellige clubhuis. Senioren betalen bij Knollendam 120 euro per jaar en dat is de laagste prijs van alle verenigingen in Wormerland en Zaanstad.
Naast voetballen kan je ook tennissen. Op een prachtige, vrijwel nieuwe kunstgras-baan. Het gezellige parkje heet KleinWimbledon. Nog een activiteit bij de club is het spel petanque. Ook alweer ruim tien jaar, KnolBoules heet de jeu de boule-tak. De ruim 30 leden spelen straks weer elke vrijdagavond op tien banen.
De organisatie van Zaanstad Cup 2021 waaraan vv Knollendam ook deelneemt, is over doorgaan ervan positief gestemd. De voorbereidingen van het toernooi, dat volgens plan begin juli bij WSV’30 wordt gespeeld, zijn in volle gang. Sponsors genoeg, toparbiter Juroen Koene heeft de scheidsrechters al aangezocht, de bekende oud-voetballers Johnny Rep en Edwin Vork zijn bezig met het samenstellen van een Zaanse selectie. Volgens het ‘stappenplan’ van de regering zouden sportwedstrijden met publiek vanaf 7 juli kunnen.
”We trainen door tot aan de Zaanstad Cup”, zegt trainer Andy Huitema. ”Dus nog in de maanden mei en juni. Daarna is het klaar”. Andy, wat verwacht je van de komende overschrijvings-periode? ”Ik hoop dat er volgend seizoen wat spelers bijkomen, want de groep is natuurlijk vrij klein”. Deze week werd er vanwege Hemelvaartsdag een dag eerder getraind, op woensdagavond. Deze week wordt er weer elke donderdagavond getraind, vanaf 19.30 uur.