Zomer en EK voetbal als thema voor kleurplaat aktie.

Zaanstad- De zomer is begonnen en het mooie weer heeft ons al meerdere dagen in de greep. En vanavond begint ook nog eens het EK voetbal. Dat betekent dat we een nieuwe zomerse kleurplaten aktie presenteren. Hieronder zie je een leuke kleurplaat met als thema het EK Voetbal 2021.  Voor onze jongste fans hebben we een prijzenpakket samengesteld. Iedere week trekken we een winnaar en kunnen er leuke voetbalprijzen worden gewonnen.
Wat houdt de aktie in?
Print de kleurplaat uit en kleur deze zo origineel en mooi mogelijk in. Alle inzendingen kunnen worden gemailt naar info@voetbalinzaanstad.nl of worden opgestuurd naar RTVZaanstreek, Drielse Wetering 50 1509 KP Zaandam. Uiteraard mag deze ook fysiek worden ingegooid. Ook tijdens de uitzending van Sport in Zaanstad zal er aandacht aan de kleurplaten aktie worden besteed. Doe jij ook mee?
Wat kun je winnen?
Onder andere een paar voetbalschoenen, een voetbal en teamtas wordt er uitgereikt aan de winnende deelnemer. Kleuren, deelnemen en gaan voor de winst luidt ons devies.
Ook op de social media kanalen van RTVZaanstreek, SportinZaanstad en VoetbalinZaanstad wordt deze aktie gedeeld. Vergeet de aktie niet te delen en ons te liken!