ZVC`22 niet opgewassen tegen zaterdagploeg Fortuna W


Zaandam- Het duel tussen ZVC`22 en de zaterdagploeg van Fortuna werd vorige week zaterdag verplaatst naar afgelopen donderdag. Fortuna Wormerveer deed wat het moest doen en versloeg de hekkensluiter van de zaterdag 3e klasse met 1-4.

Na de bekeruitschakeling van afgelopen dinsdag waarbij het terecht, tot laat, nog erg gezellig werd in de kantine moest Fortuna Wormerveer zaterdag 1 inhalen tegen ZVC 22.

Met twee spelers Jarno en  Sidney in de basis die ook tegen vv Eemdijk speelden traden de Fortunezen met een zeer jonge ploeg aan. Het werd een duidelijke overwinning die eigenlijk hoger had moeten uitvallen gezien de mogelijkheden. Voor rust opende Ersin na 10 min de score 0-1. Het hardwerkende ZVC`22 kwam door matig verdedigen na 25 min op 1-1. De Ramadan pauze gaf letterlijk nieuwe energie.

Direct na het hervatten van de wedstrijd slalomde Kenyon door de defensie en scoorde 1-2 in de 41e min.
Het slotakkoord van de eerste helft was voor Ersin. Hij krulde prachtig een vrije trap binnen 1-3.

Björn die donderdag de coaching deed in verband met zijn trainerscursus stipte in de rust de juiste verbeterpunten aan. De tweede helft begon met een open aanval voor ZVC`22 maar daarna was het Fortuna W dat de wedstrijd volledig controleerde. Werkelijk een geweldige goal van Jayden die de bal in de winkelhaak joeg zorgde voor de 1-4. Daarna zakte het tempo uit de wedstrijd en liet Fortuna W het na om een monsterzege te boeken.

Voor zaterdag15 april werd de wedstrijd tegen sv Beverwijk uitgesteld op het verzoek van de Beverwijkers. Deze zal as woensdag 19 april om 20:00 uur op sportpark Adrichem in Beverwijk worden gespeeld.

De uitslagen van deze gespreide ronde:
Schermafbeelding_2023-04-13_om_22.59.47.png
Maken de navolgende stand actueel en kansrijk:
Schermafbeelding_2023-04-13_om_23.00.11.png
Voor komend weekeinde is het programma (met uitzondering van sv Beverwijk-Fortuna W) compleet:
Schermafbeelding_2023-04-13_om_23.00.29.pngSource link