Nieuwe Lijfkracht Boutique vestiging in Assendelft biedt resultaatgarantie

Assendelft– “De opzet van de nieuwe Lijfkracht Boutique aan het Kaaihof 13 is echt anders dan in onze fitnessclub in Wormer. Assendelft is kleinschaliger en nóg meer op maat, dankzij het Biocircuit. We werken met maximaal vijftien personen tegelijk waarbij je onder begeleiding in een ‘verlengde huiskamersfeer’ op laagdrempelige manier kunt werken aan je gezondheid”, zegt eigenaar Jim Breedveld.

Het is inmiddels alweer bijna acht jaar geleden dat Lijfkracht aan de Veerdijk 39-D in Wormer de deuren opende. Zo’n 1100 streekgenoten werken daar op de 700 m’s grote fitnessclub aan een betere conditie.

Volwaardige fitnessbeleving in 30 minuten

“Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen op het gebied van sport en gezondheid. Toen deze kans zich voordeed in Assendelft, pakte ik hem”, zegt Jim enthousiast. Onder het motto ‘fit in 30 minuten’ wordt, samen met een vaste coach, een begeleidingstraject op maat vastgesteld. Trainingsdoelstellingen worden in een persoonlijk profiel vastgelegd die veilig in de Cloud wordt opgeborgen.

“Het systeem houdt voor de deelnemer de vorderingen bij. Je ziet zo precies waar je bent qua doelstellingen. Bovendien zijn er altijd trainers die je willen helpen als je vragen hebt. De opzet is dusdanig dat je met twee tot drie keer per week een half uur te trainen al resultaat haalt. We gaan voor resultaatgarantie in plaats van puur een plek te bieden waar je kunt sporten”, vertelt Jim.  “De doelgroep is met name dertig tot zelfs tachtig jaar. Al zijn er ook jongeren die onze manier van resultaatgericht sporten aanspreekt. De apparatuur is namelijk volledig op maat en veilig af te stellen. Doordat onze Lijfkracht Boutique middenin de wijk is gevestigd, ben je bovendien als wijkbewoner snel ter plekke. Het kost je maximaal drie kwartier om gericht aan de verbetering van je algemene conditie en weerstand te werken.”

Met de Lijfkracht-training pak je ook die zeurende lage rugpijn, spier- en gewrichtspijn aan. Jim: “Natuurlijk schenken we in onze aanpak ook aandacht aan je voedingspatroon. Het resultaat moet immers blijvend zijn.” De mogelijkheid bestaat tot gratis intake en startpakket. Een afspraak maken kan via 075 – 888 1888 of mail boutique@lijf-kracht.nl