Sport in Zaanstad S01E01

Zaanstad- Een sportprogramma op tv mag natuurlijk niet ontbreken. RTV Zaanstreek wilde daar in januari/februari van het vorige jaar al mee starten. Door de COVID-19 perikelen is dat slechts tot één uitzending beperkt gebleven. De studio van toen, het clubgebouw van Koog Zaandijk, werd gevorderd en omgebouwd tot opvangcentrum. Daar konden ze bij RTV Zaanstreek niet tegenop.

Vrijdag gaan we toch weer een poging wagen dat idee van toen verder op te pakken. Dat doen we samen met de mannen van Voetbal in Zaanstad te weten Ralph Kerssens en Raymond Dorjee.
Deze uitzending beslaat uit twee helften. Het is tenslotte een sportprogramma. In de eerste helft Ralph en Raymond over hun activiteiten met de website voetbalinzaanstad.nl en motivatie om aan dit programma mee te werken. Aansluitend zal het duo in gesprek gaan met Levinho Wijdenbosch. Hij is de trainer van zondag vierdeklasser sv Rood Wit Zaanstad uit Zaandam. Zijn contract is onlangs verlengd.

Na de pauze storten we ons op het korfbal. De League competitie gaat zaterdag 16 januari 2021 van start en dan mogen we KZ en Groen Geel niet onvermeld laten. Tim Bakker en Dennis Doves vormen het technische duo langs de kant bij de Koogers en Lisanne de Bruijn is de captain van de Wormers.

ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen Ook de websites www.sportinzaanstad.nl en www.voetbalinzaanstad.nl hebben de stream op hun website staan. Heb je verder nog tips of suggesties voor in de uitzending? Mail dan naar info@sportinzaanstad.nl