Choku Zaandam zes keer in de prijzen

Zaandam – Team Choku, met een sportschool aan de Wachterstraat 21 in Zaandam, had een topdag in Luik op de International de la Province de Liege 2021. Met deelname van tien karateka’s en zes prijzen die in de wacht werden gesleept was dit een zeer geslaagde wedstrijd.

Zo was er goud voor Esraa Aydi (U21 -55 kg), zilver voor Jaydin van der Eerden (senioren-55 kg) en Roos Kolker (senioren -68 kg) en Brons voor Esraa Aydi
(senioren -55 kg), Roos Kolker (U21 -68 kg) en Jenna Telles (U18 +59 kg).

Over Choku

Choku Gym is een sportschool gespecialiseerd in karate, boksen, capoeira, zelfverdediging en fitness. Bij Choku Gym worden al tientallen jaren karateka’s getraind, die op nationaal, Europees en wereldniveau titels behalen.Daarnaast is Choku Gym een sociaal maatschappelijk initiatief. Choku Gym vervult al bijna 40 jaar een onmisbare sociale maatschappelijke functie in de wijk Po­elenburg in Zaanstad. Daarnaast is Choku Gym is de hofleverancier voor de Nederlandse selectie en acht keer topsportschool van het jaar geweest.

Waar sdtaat Choku voor

Choku Gym is ook een sociaal maatschappelijk initiatief. Choku Gym vervult al bijna 40 jaar een onmis­bare sociale maatschappelijke functie in Po­elenburg. Bij Choku Gym nemen we onze positie in de wijk zeer serieus. We weten als geen ander dat sport een brug kan slaan in onze multiculturele samenleving. We begrijpen heel goed dat er verschillende culturen zijn en we zijn van mening dat al deze culturen een plek moeten hebben in onze wijk en binnen Choku Gym. We doen er alles aan om mensen die het nodig hebben vooruit te helpen. We laten al 40 jaar met veel succes zien dat wij daadwerkelijk perspectief biedend zijn.

Zie ook de website van de sportschool zelf op www.chokuzaandam.nl