Video aflevering 7 Sport In Zaanstad met gasten: Joeri Houniet, Sanne Pasma en Richard Douma

Zaanstad- De zevende aflevering van het televisieprogramma Sport in Zaanstad is vrijdagavond 9 april vanaf 21.00 uur te zien. In deze aflevering zijn Joeri Houniet (SVA trainer), Sanne Pasma (KZ/Thermo4U topschutter) en Richard Douma (recordloper van AV Zaanland) de gasten.
Het zijn Raymond Dorjee, Ralph Kerssens en gastheer Kees Klinkenberg die het trio het vuur na aan de schenen legt. In de uitzending is ook een kwis opgenomen waar leuke prijzen me te winnen zijn. Jong AZ is daarbij het onderwerp. De SVA trainer Houniet vertelt over zijn beweegredenen de roodwitte brigade trouw te blijven, Sanne kijkt vooruit naar de halve finale wedstrijd in de Korfballeague van zaterdag tegen Fortuna en Richard neemt de kijkers mee in zijn dagelijkse leven.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. Ook op het youtube kanaal van Sport in Zaanstad en de website www.sportinzaanstad.nl zijn alle afleveringen te zien.