FC Zaanstreek doet mee aan Rabobank Clubsupport: jouw stem is geld waard!

Zaanstad- Zaalvoetbalvereniging FC ZAANSTREEK doet dit jaar mee met Rabobank ClubSupport! Jaarlijks beleven weer veel zaalvoetballers plezier aan het spelletje echter is de clubkas van de Zaanse futsalvereniging behoorlijk geslonken. Minder sponsorinkomsten en stijgende kosten zijn hiervan de oorzaak en daarom doet ’the new Great Old’mee. De slogan van de vereniging luidt niet voor niets: Samen voor de winst!
Bekijk hoe je de zaalvoetballers kunt steunen op rabobank.nl/clubsupport
Vanaf 5 t/m 27 september 2022 kan er op de oerzaanse zaalvoetbalvereniging worden gestemd. Bekijk hoe je de club kan steunen op www.rabobank.nl/clubsupport
Dit jaar doet Zaalvoetbalvereniging F.C. Zaanstreek weer mee aan de actie van de Rabobank om de futsalvereniging te ondersteunen. Want we hebben serieuze wensen voor de toekomst.              Het resultaat heeft u in de hand. Draagt u de zaalvoetbal vereniging een warm hart toe, bent u al lid en heeft u een particuliere Rabo rekening breng dan uw stem uit vanaf 5 september tot en met 27 september 2022. Bent u nog geen lid maar heeft u wel een particuliere Rabo rekening activeer dan z.s.m. uw lidmaatschap en schrijf u gratis in. Dit kan via www.rabobank.nl/zaanstreek en/of enthousiasmeer familie en kennissen om voor de echte Zaankanters te stemmen. Iedere stem is geld waard. En u mag zelfs 2 x stemmen op de ambitieuze zaalvoetballers van FC ZAANSTREEK.

Over Zaalvoetbalvereniging FC ZAANSTREEK

De FC is een relatief jonge club met grote ambities. Opgericht in 2005 als Zaalvoetbalvereniging FCZSW waarna de naam voluit geschreven werd en in 2020 is aangepast naar FCZSW/FC ZAANSTREEK.

De Zaanse zaalvoetbalclub, met lichtblauw en wit als clubkleuren, vond in 2005 zijn oorsprong in Krommenie/Assendelft(gemeente Zaanstad) en begon destijds met slechts vier teams.    Sindsdien is FC ZAANSTREEK uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen in de Zaanstreek. Met momenteel dertien actieve teams kunnen zaalvoetbal liefhebbers bij de club terecht om zowel recreatief als prestatiegericht te voetballen.

FC ZAANSTREEK wil de aankomende paar jaren met het hoogste team naar een hoger plan, zet in op de jeugd en wil het damesvoetbal en ook (veld) 7 tegen 7 voetbal verder uitbreiden. Voetballers die gewoon lekker een balletje willen trappen zitten bij de club ook helemaal goed. FC ZAANSTREEK is dan ook een gezellige, laagdrempelige zaalvoetbalvereniging met tijdwaarnemers, begeleiders en clubscheidsrechters. Dat betekent dat de teams niet zelf de scheidsrechters hoeven te leveren.

De vereniging heeft geen vaste thuishaven. Het 1e elftal speelt zijn thuiswedstrijden in de sporthal Zaanstad-Zuid (Zaandam). De overige teams spelen de wedstrijden veelal in Sporthal de Koog (Koog aan de Zaan), Sporthal Wormer, De Tref (Zaandam), Sportcentrum Trias (Krommenie) en sporthal Oostzaan.